Natalna Astrologija - Lični Horoskop

PLANETE U ZNACIMA

Podaci za Horoskop: Chris Sarandon: 24.07.1942; 12:00:00; BECKLEY, RALEIGH, WV

lav sunce Sunce u Lavu

Znak u kome se Sunce nalazi u natalnom horoskopu opisuje način na koji želimo da se ostvarimo kao i način na koji očekujemo da nam drugi budu podređeni. Sunčev znak opisuje i naše okruženje i okolnosti u kojima želimo da živimo ali i kvalitet odnosa koje težimo da uspostavimo sa onima koje volimo ili koji su nam potrebni.

strelac mesec Mesec u Strelcu

Položaj Meseca u znaku opisuje naše ponašanje u ranoj mladosti, ali i naše instinktivne reakcije na neočekivane događaje, okolnosti i akcije drugih ljudi. Znak u kome se nalazi Mesec opisuje i naše ponašanje prema onima koji su nam emotivno najbliži, bez obzira da li su to roditelji, deca, bračni partner ili prijatelji.

rak merkur Merkur u Raku

Položaj Merkura u određenoj kući označava oblast u kojoj želimo da druge ubedimo u ispravnost svojih ideja. On takođe opisuje teme o kojima rado pričamo i oblasti za koje nalazimo najinteresantnije sagovornike. Kuća u kojoj se nalazi Merkur ukazuje i na područja koje najbrižljivije izučavamo, gde posvećujemo najveću pažnju detaljima i gde ne dozvoljavamo drugima da imaju bolje predloge i rešenja od nas. Položaj Merkura u određenoj kući ukazuje i na oblasti gde sa drugima možemo imati sporove ili nesporazume zbog nespremnosti da ih saslušamo ili razumemo ukoliko se njihove ideje i razmišljanja ne slažu sa našim.

rak venera Venera u Raku

Znak u kome se nalazi Venera najtačnije opisuje okolnosti koje nam pričinjavaju zadovoljstvo, kao i način na koji volimo da uživamo i provodimo slobodno vreme. On ukazuje na našu sposobnost uklapanja u društvo, opisuje vrstu društva i okolnosti koje nam odgovaraju, naše naklonosti i sklonosti, ali i našu postojanost i stabilnost. U ženskom horoskopu znak u kome se nalazi Venera opisuje način ispoljavanja ženstvenosti, a u muškom tip idealne žene koja ga može zavesti.

lav mars Mars u Lavu

Položaj Marsa u znaku opisuje način na koji sebe neposredno predstavljamo drugima, način na koji nas drugi prihvataju ili razloge zbog kojih nas izbegavaju. Od znaka u kome se nalazi Mars zavisi način na koji ispoljavamo svoju energiju ali i stepen upornosti i količina strpljenja koje posedujemo. Takođe, položaj Marsa u znaku govori o našoj zabrinutosti za sopstveno zdravlje i opisuje način na koji ispoljavamo fizičku i seksualnu energiju. Znak u kojem se Mars nalazi utiče na našu potrebu za slobodom i način na koji rešavamo lične probleme ali i objašnjava uzroke naše ljutnje ili nespokojstva. U muškom horoskopu Mars označava način ispoljavanja muškosti, a u ženskom tip idealnog muškarca koji bi je mogao zavesti i osvojiti.

rak jupiter Jupiter u Raku

Znak u kome se nalazi Jupiter opisuje tip i vrstu naših ideala, kao i način na koji želimo da ih ostvarimo. Osobine ovog znaka uticaće na način formiranja naše svesti i usvajanje sistema vrednosti karakterističnog za pojedine generacije. Ove generacijske osobenosti najlakše se mogu prepoznati po težnjama, idealima, verovanjima ali i po stilu oblačenja.

blizanci saturn Saturn u Blizancima

Znak u kome se nalazi Saturn opisuje način na koji prihvatamo odgovornosti i vrste prepreka na koje nailazimo i koje moramo prevazići. Međutim, on označava i opšte društvene uslove u kojima smo odrasli ili u kojima se nalazi naša generacija, kao i koliko takvi uslovi utiču na naš razvoj, napredak, formiranje ciljeva u životu.

blizanci uran Uran u Blizancima

Položaj Urana u određenom znaku označava ideale o slobodi, ravnopravnosti, tehničkom i tehnološkom progresu i spremnost prilagođavanja promenama po pitanjima tehničko-tehnoloških promena. Međutim, on takođe može najaviti njihovu zloupotrebu, i iskrivljeno ili utilitarističko tumačenje. Uran opisuje način na koji shvatamo humanost i vrstu pomoći koju pružamo drugima. Značenje Urane opisuje za određene generacije, pošto je dužina boravka Urana u određenom znaku oko sedam godina.

devica neptun Neptun u Devici

Položaj Neptuna u određenom znaku označava, na generacijskom nivou, smer idealističkih težnji, aktuelne umetničke pravce, ideologiju i duhovnost određenih generacija ali i zloupotrebu snova, vizija, stremljenja i nadanja. Neptun ostaje u određenom znaku u proseku oko 14 godina.

lav pluton Pluton u Lavu

Pluton u određenom znaku ostaje između 14 i 30 godina. On opisuje podsvesne želje i potrebe celih generacija za sigurnošću u fizičkom i materijalnom smislu, odnos prema psihološkim i intimnim pitanjima, ali i potrebu za rušenjem, menjanjem ili stvaranjem novih organizacija, bankarskih, državnih i društvenih sistema i uređenja.

devica s.cvor Severni Čvor u Devici

vaga ascendent Ascendant u Vagi

rak mc Midheaven u Raku